training

Verbeter je online vaardigheden door het volgen van een teams training

Door de afgelopen corona pandemie hebben we vaak achter onze laptop thuis school moeten volgen of moeten we thuiswerken omdat de kantoren dicht moesten. Dit bracht wel problemen met zich mee want hoe werkt Microsoft Teams en Zoom? Het is dan ook erg handig om Microsft Teams training bij Nedermeijer te volgen zodat het bij een eventuele nieuwe lockdown wel gewoon vlekkeloos gaat. Ook komt er geen andere lockdown, het thuiswerken is nu heel populair geworden en het gaat waarschijnlijk ook de norm worden. Dit zorgt dat veel onnodig reizen voor vergaderingen niet meer gaat gebeuren. Microsoft Teams training kan ervoor zorgen dat de vergaderingen dan ook vlekkeloos online kunnen worden gehouden.

Waarom het handig is om je online vaardigheden te verbeteren

Het is altijd handig om je online vaardigheden te verbeteren om hierdoor beter te kunnen worden in het werk wat online gedaan moet worden. Hiervoor kan je een Microsoft Teams training volgen maar je kan nog veel meer andere dingen leren. Je kan dus bijvoorbeeld ook een Excel online training volgen. Bij een Excel training leer je alles over het Microsoftprogramma Excel. Excel wordt vaak gebruikt door bedrijven om hierin makkelijk kostenposten, en administratie te verwerken. Alleen als je werknemers vraagt of ze iets kunnen aanpassen, lukt het ze niet makkelijk en vaak ook gewoonweg niet. Door een Excel training te volgen weet je als werknemer zelf hoe Excel werkt waardoor je het niet aan een collega hoeft te vragen waardoor je veel meer tijd kan besparen.

Voor wie is een training nodig?

 

Een training is voor iedereen wel aan te raden die iets meer wilt weten van bijvoorbeeld Excel, Microsoft Teams of Microsoft Word. Je kan je dan ook vrijwillig aanmelden voor een cursus als je beter wilt worden in een van deze dingen. Maar ook kan je je als bedrijf aanmelden en kan je ervoor zorgen dat iedere werknemer die bij jou werkt een cursus kan krijgen. Dit kan bijvoorbeeld als je Excel gaat implementeren in je bedrijf maar je werknemers weten alleen niet hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat je werknemers snel de kennis zullen krijgen waardoor ze makkelijk met Excel kunnen werken.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *