Welke thuisstudies zijn er?

Ben jij benieuwd welke thuisstudies er zijn? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zullen hieronder kort stilstaan bij een aantal thuisstudies die het meest voorkomen. Hierdoor krijg jij in een oogopslag direct te zien wat de mogelijkheden zijn en welke studies overeenkomen. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor kun jij direct kijken of er een studie tussen zit die flexibel is en die aansluit bij hetgeen wat jij wilt. Mocht jij nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van een studie die aansluit bij jou als persoon.

Gezondheidszorg en welzijn

Als je op zoek bent naar een flexibele thuisstudie dan is het mogelijk om te kijken naar studies in de gezondheidszorg en welzijn branche. Hierbij ga je voornamelijk werken met mensen. Een voorbeeld van een studie die je kunt volgen is de opleiding Social Work of verpleegkundige. Dit is een complexe studie en daarom is het goed om hier wel aandacht aan te besteden. Als je wilt kiezen voor de opleiding verpleegkundige zul je merken dat je ook klassikale lessen moet volgen in combinatie met een stage. Kortom, deze studies zijn vanuit huis mogelijk, maar zijn wel zwaar!

ICT gerelateerde studies

Wil jij een opleiding die ICT gerelateerd is, dan is het aan te raden om op het internet te kijken voor een thuisstudie. Zo is het mogelijk om diverse opleidingen te volgen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een opleiding tot programmeur. Hierdoor ben je verzekerd van een baan en zul je merken dat je snel aan de bak kunt. Deze opleidingen zijn vanuit huis prima uit te voeren alleen zijn erg complex. Wil jij jezelf verder verdiepen in deze materie? Lees dan online meer informatie over opleidingen in de ICT en bel voor vrijblijvend advies.

Administratieve beroepen

Daarnaast is het ook mogelijk om een baan te vinden in de administratie. Deze functies vergt wel dat je de basis beheerst van rekenen. Als je namelijk niet in staat bent om te rekenen zijn deze functies niet voor jou weggelegd. Ben jij wel van de cijfertjes en vind jij het leuk om continue facturen in te boeken en offertes op te stellen? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar diverse functies in de administratieve sector. Deze studies zijn daarnaast ook goed te volgen vanuit huis waardoor het zeker een aanrader is.